UKM-vecka




Nuuu är lovet slut. Jag måste bara titta på Spirited Away ännu en gång innan jag går och lägger mig.
Nu i helgen har jag som sagt inte fixat beställningar, men jag kommer ha ett par lektioner i veckan till det. Jag skall hinna med alla, lovar. Och i och med att det snart är dags för mig att ta med figurer till Svenljunga måste jag bli klar med ett par nya. Här är ett exempel:

Jag har gjort om allt hela tiden, men  nu orkar jag inte mer... usch. Den är fortfarande inte riktigt klar, men jag har ingen aning om vad jag skall göra mer :(

AAAAALLRA sista dagen av lovet skall bli soft!

Jag har kommit på en sak lite sent... Jag borde ha softat de här dagarna, men allt blev konstigt istället. I helgen gäller det. Jag skall bara sitta med leran och göra det jag känner för... spela spel och skicka iväg de sista beställningarna, titta på film och vara social. Jag har nåt konstigt i min hjärna. Varje gång det handlar om pengar och andra människor mår jag dåligt så fort nåt blir fel, så nu skiter jag i allt för en stund och softar järnet!

Och när jag väl skulle posta skiten kom jag inte ut på vägen. Mmmm, slaskvatten! Jag älskar vädret. Det är så gulligt för tillfället <3


Bajs!




ÅÅÅÅH! Jag är klar och jag blev nöjd! Om min bläckfisk inte blir som jag tänkt är det denna som hänger med till UKM, plus den där draken som inte ville bli bra på kort. Jag vet inte hur mycket jag vågar hänga där på tungan, eller om jag ens gör det, men jag diggar den ändå. Jag hoppas ni gör det också ju! :D




Jag har försökt fixa med en stopmotion också, men det funkar inte bra när jag är så ofokuserad och tänker på massa andra projekt. Det får vänta tills efter festivalen. Ha det!

Det blir för mycket faktiskt.

Jag kom nyss hem från Thaiboxningen och känner mig mer macho än vanligt. Jag skall ladda ner alla möjliga filmer nu så jag kan vila resten av mina lediga dagar... Eller oj. Det är visst bara en ledig dag kvar. Ååååååh! Jag skulle ha fått gjort allt möjlligt den här veckan, men det händer ingenting precis som vanligt. Alla beställningar tar min tid. Som sagt, det här var menat som ett projektarbete, men för tillfället måste jag ta hand om allt helt helt själv. Det tar tid och allt sånt så ni som tror att ni får smycket efter en daf har feeeel.... faktiskt. Men nu skall jag sluta klaga!



Jag breder ut mig över hela hemmet. Lukas får damp och jag måste plocka undan heeeela tin. Jag måste ju skynda mig nu! Snubben med tungan är typ klar. Jag vet inte om jag skall lacka eller inte, men bättre bilder får ni snart D:

Nästan tre kilo och löjligt många beställningar

Jag är sämst på att göra det jag borde. Jag sa att alla beställningar skulle skickas idag, så det är lika bra att sätta igång nu då. Det har blivit ett par misstag, men det är helt och hållet mitt fel och jag får sota för det. Jag hoppas det inte krånglat för er bara för det. Jaja, UKM-figuren måste också bli klar. 9 dagar kvar! JAAAA!

Måste typ skynda mig, och sen märkte jag Isaks tunga... Palla.




Draken blev som sagt helt klar och lackad. Men ibland blir det hundra gånger svårare att ta kort när figurerna glänser. Jag vet inte varför, men jag hoppas ni gillart ändå!



Och jag har märkt en sak. Jag har gått upp tre fucking kilo sen i somras. Äääägigt! Helt uten extra proteiner... :3
Men nu skall jag försöka posta alla töjningar och allt annat nödvändigt!

Svenljungas UKM informerar. SHIET!

Nu när jag inte ens kan göra något roligt ute i snön börjar det cpa igen. JAG MÅSTE TRÄNA! Isch... Jaja, jag får sysselsätta mig med annat, och det är precis vad jag håller på med!

Jag visade en skiss igår, en skiss på en eventuell klädhängare. Den blir snart verklighet. Haha, formen ser väl lite knepig ut nu i början.




HAHAHA! Det är kul att se hur galet fula mina skapelser är i början. Det ni ser nu är hans otroligt feta kinder och början på munnen. Jag använder fortfarande tändstickor lika flitigt... minst lika flitigt. Det är så jag fixar munnar, ögon och öron. Eller typ allt när jag tänker efter. Jaja, ni måste bara testa!! Smidigt.



Allt ser haffsigt ut nu, men näsan tar stor plats och mycket måste fixas till efteråt. OCH TITTA! LÄPPAR! Det är nog första gången någonsin. Kanske andra. Jag fixar detaljer med stickor också. Näsan behöver myyycket jobb innan det ser ut som en näsa.



Jag vill testa realistiska saker nån gång, men får aldrig tummen ur. Haha, men skitsamma. Det artar sig, och jag börjar bli nöjd.



Öronen är på plats, tänderna också. Det är bara tungan som fattas. Den får ni se sen, för matteuppsatsen är otroligt rolig, så jag bara måste fortsätta. Kan knappt bärga mig!




Ja just det. UKM ringde mig och sa all möjlig skit. Hon ville att jag skulle sticka upp till Svenljunga redan på fredagen efter lovet, alltså 4:de mars. De ville ha kort på figurerna och hela köret. Jag måste prata med Falkenbergs kommun också och se om dom vill betala min resa till Skara. Om jag nu går vidare. Shit vad fint det skall bliiii! :D

TAGGA UKM OCH ALLT MÖJLIGT!

Jag har typ ingen aning om vad jag har anmält mig till... Fast det tar jag reda på snart, om jag orkar. Jag har ju inte fått någon som helst information om vart, hur och när. FANTASTISKT! Och sen tittade jag på kalendern och märkte att UKM-festivalen i Svenljunga börjar redan om... hmm... 11 dagar. Ops. Jag får ligga i... Ni som har lite erfarenhet om just UKM kan ju liksom hjälpa mig. Jag känner mig helt borta.


För två dar sen hatade jag snön, mest för att den höll på att smälta bort, men nu är det bara mys!



Skissen från igår är på G. Jag fixar som sagt någon slags hudfärg. Brunt, beige, rött och vitt brukar göra susen! Allt blir mörkare i ugnen så det är bättre att göra allt ljusare... ganska logiskt, men ändå.




Checklista för dagen:
Plugga... "he-he-he" Typ inte.
Köpa frimärken
Posta beställningar
Fixa UKM-figuren
Äga
Ta kort... MHM!

Äckelpäckelrövcpinternetdamp...

Jaja, ingenting funkar för tillfället. Men nu kom jag in på bloggen. Jag hade bara lust och visa vad jag fixade till idag.

EN VISS ERICA *HOshsthohostsHOShost* IVARSSON får mig till alla möjliga saker nu. Visst, jag har haft alla möjliga saker i huvet, men det blir ju aldrig av. Ganska segt, men nu har jag börjat på en skiss i alla fall. Jag vill få den här snubben att hålla i mina kläder med sin vackra tunga. Den ni!




OCH NU! Vissa har frågat mig om hur jag gör fjäll, och here you go! Det allra viktigaste är i alla fall att börja längst ut i topparna, för att sedan arbeta sig inåt.



Exaktexakt där!!!!



Jag sätter dem inte jämte varandra, utan hälften hälften. För att det skall se ut som fjäll måste man typ göra så, vare sig man vill eller inte.



Förstår ni hur jag menar? Den kommer bli hur blå som helst har jag märkt... oj.



Jao, jag måste lägga mig... Det skall bli en underbar fotodag imorgon ju! SNÖSNÖSNÖSNÖ! Och ja just det. Hur vill ni att jag skall lägga upp bloggen? Jag är världens nybörjare och har ingen aning om vad ni gillar. Skall jag fortsätta såhär eller göra nåt annorlunda? :o

Beställningar och första hjärtat!

TITTATITTATITTA! Tack vare en snäll brutta kunde jag komma fram med en ny design. Jag hoppas innerligt att det kommer fungera, men det ser ljust ut... faktiskt! I och med allt krångel och liiiite liiiite extra lera så kommer väl priset höjas en aning. Men det kommer ändå bli billigt... typ som på Lidl.



Haha, jag har typ legat och såsat heeela dagen, spelat lite HoN, hållt mig borta från styrketräningen, gjort MASSVIS med töjningar och nästan klarat av att låtsas plugga på den nedrans Matteuppsatsen. Jag måste börja snart... Imorgon, det är en deal... kanske. VILL INTE!

Såhär är det, jag nämnde att jag är träningsnarkoman. Ni tror säkert jag är värsta äcklet som står och deffar varje dag, men neeeeeej. Haha, jag måste verkligen träna, så är det bara. Annars mår jag helt sjukt dåligt , huvudvärk, trött och allt möjligt. Jag är spinkig, jag väger inte ens 65 kilo!
Men imorgon gäller det. Jag skall tränatränaträna och slå mitt dumma äckliga armhävningsrekord från när jag var tolv. Jag hatar den tolvåriga Alex, helt allvarligt...


Jag är snart klar med de 16 första beställningarna. Det finns en hel del oklarheter i mailen jag fått som jag måste ta itu med först. Jag ber er, va snälla när ni beställer. Det fanns massa saker som såg knasigt ut, och i och med att det inte är mig beställningarna går till omedelbart är det extra viktigt med att vara noga! :)





Jag måste skaffa en ny hobby... eller inte.

Jag har inte riktigt fattat att jag faktiskt kan tjäna pengar, sova, spela spel, träna, skulptera och vara allmänt cool på skoltid. Jag vet inte om alla ni bilddagbokare har hört detta, men vi som går andra året på gymnasiet håller på med projekt och företagande nu. De första lektionerna var helt sjukt sega. Vi kom fram till att vi typ skulle sy en specialdesignad väska, men sen så var det en modifierad vattenspridare som gällde. Jag följde med strömmen, men sen kunde jag inte hålla mig. Haha, jag bara: "Jag vet ett sett vi kan tjäna pengar på, oavsett vad. Blablabla..." typ. Allt gick vägen, så nu kan jag ta in alla era fina beställningar igen!!
Och förresten. Jag bara måste säga att skolan är snäll mot mig. Jag ligger (låg) tre veckor efter, i och med att jag var i Afrika och i fjällen. Det kom en väldans massa prov och inlämningar precis exakt när jag kom hem. Underbart. Jag fick typ damp, för av någon konstig anledning har jag sagt till mig själv att nåt annat än MVG är dåligt, men på nåt magiskt vis krånglade jag mig igenom allt. Hihi, gaaaalet! Men men, åter till min skulptur :D


Jag har valt färg nu i alla fall. Figuren kommer täckas av fjäll, och jag visar nu hur jag får till dem. Många av er vet säkert reda, men det är lika bra att visa er. Som sagt, blå it is, och två olika nyanser. Jag hade ingen riktigt vit att blanda i, så det blev nån konstig rosa... eller jag har ingen aning vad det var för färg faktiskt. Jag får hoppas det blir bra i ugnen bara :'o




Kläm och skruva lite så ni får till små korvar. Oj, världens bästa beskrivning.




Min lera blev sjukt knepig nu. Den blev kornig och allt möjligt. Men jag fick till några små slingor.



Ta en überkniv och gör små pluttar!





När ni har mängder av små bollar är det bara att klämma till dem. Jag skall visa hur ni placerar alla dessa för att få fram fjällen, men inte nu. Jag borde börja på min äckliga MatteB-uppsats. Jag skall tydligen skriva en massa om kända matematiker, annars får jag inte mitt MVG. Dumt!


GiggityGiggity!! Ett magiskt ögonblick!

Helt sjukt ju. Jag bloggar!! Meeeeen, jag har ingen aning om hur
länge jag orkar med detta. Om det går bra så har jag väl inget annat
val... skit med.

Jag har suttit är och tråkat ett bra tag nu, men sen kom jag på att jag
har lera hemma... "he-he-he" Jag orkar inte tänka på loven :(

Ståltråd äger ganska lagom sinnesjukt hårt, så jag satte mig och började
med ett simpelt skelett. Ni som nördat min bilddagbok vet säkert redan
vad jag håller på med. YEAHYEAH! Blääääääckfisken juuuue!
Som sagt så behöver man lite ståltråd om man skall verka duktigare
än vad man är, och det är jag nog proffs på.


Och sen så kommer all folie. Alltså, läs noga nu. Om ni skall göra som
jag gör nu så köp inte äckelcpGEKÅSfolie för guds skull!! Jag höll på att
få ett nervösryck. Usch! Men folien använder jag delvis för att inte slösa
på lera, och för att det är ganska svårt att fästa lera direkt på ståltråden!


Därefter köttar jag på LERAN! Skisslera*, och jag borde nog
ta det här en gång för alla: skisslera är lera som är bortglömd, tråkig,
smutsig, smulig, redan blandad eller förstörd på något vis. Jag blandar
detta för att ha någon som helst andvändning av det. Ni som blir
värsta mensiga och tror att jag är dum i huvet när jag slösar på leran
får sluta med det där jue!!



Leran är blandad, och det är bara en bonus att det inte blev någon
konstig snoppfärg den här gången. Shit vad knas det blev med draken
alltså. Och ni som inte fattar vad jag pratar om får nog leva i ovisshet :3

Kavla ut små bitar och tryck fast på folien!


Det var väl ungefär såhär långt jag kom idag. Det verkar lovande, och
det är faktiskt en figur som är menad till UKM 5-6 mars. Shit vad grymt
taggad jag är. Haha :D


Ni som har frågor kan bara langa en kommentar. Jag svarar nog på allt,
men just nu skall jag titta på The Shining! Hihiiiii!

(Jag tror jag är träningsnarkoman nu... Jag kan knappt gå en dag utan
att ta ut mig helt och hållet. Oj...)

RSS 2.0